Perheseminaarisarja – Mission impossible?

Bannerit (3)

Hengaamon syksyn ohjelmistossa starttaa neliosainen seminaarisarja, joka on suunnattu kaikenlaisille perheille sekä perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. Seminaarien neljä osaa jakautuvat teemoihin, joissa käsitellään jokaista yksilönä ja suhteessa perheeseen, vanhemmuutta, parisuhdetta sekä lapsen kasvua.

Miten selvitä kiireestä, kriiseistä ja väsymyksestä? Entä, jos kaikki tuntuu olevan ihan hyvin, mutta olo on silti tyhjä ja merkityksetön? Elämä perheen kanssa on moninaista, eikä kaaokselta tai sietämättömiltä tilanteilta voida koskaan välttyä. Seminaarien tarkoituksena on herätellä löytämään perhe-elämään erilaisia näkökulmia – lisätä vapautta ja vastuuta, joka ei enää kuormita, vaan tekee elämästä keveämpää. Kantavana teemana on logoterapeuttinen, eli arvo- ja tarkoituskeskeinen näkökulma.

Mission impossible – onko tehtävä mahdoton? Löytyykö kaaoksen keskeltäkin jotain arvokasta, mikä auttaa jaksamaan?

Tervetuloa löytämään mielekäs perhearki ja uusia näkökulmia elämääsi!

Seminaarit toteutetaan syksyn 2024 ja kevään 2025 aikana Takriko-salissa Aitolahdessa ja niitä voi seurata myös striimauksen välityksellä. Paikan päällä toimii oppilaskahvio sekä maksuton lapsiparkki, joten voit napata mukaan myös lapsesi viihtymään paikan päälle. Osallistujien kesken arvotaan mukavia palkintoja yhteistyökumppaneidemme palveluihin.

Seminaarisarjan ensimmäinen osa järjestetään 7.11. klo 17.30-19.30. Kurkkaa lisätietoja kalenterista ja ilmoittaudu 4.11. mennessä mukaan tämän linkin kautta.

Seminaarit toteutetaan yhteistyössä Suomen Logoterapiainstituutin ja Tampereen Kristillisen koulun kanssa. Tapahtumia sponsoroi Tampereen Teatteri ja K-Supermarket Ratina.

Anna-Leena (harjoittelija)