Hengaamon kivienmaalaus -paja

Kulttuuritalo Laikku ja Lastenkulttuurikeskus Rulla täyttyivät 9.6. värikkäistä esityksistä, taiteesta ja monikulttuurisesta tunnelmasta Laikkuun mahtuu koko maailma -tapahtumassa. Tapahtuma järjestettiin tällä kertaa kokonaan sisätiloissa kovan sateen ja tuulen vuoksi. Sää ei kuitenkaan estänyt meitä nauttimasta iloisesta tunnelmasta ja mielenkiintoisesta ohjelmasta, jota tapahtuma tarjosi. Päivän aikana kuultiin muun muassa länsiafrikkalaisia rytmejä, modernia joikua ja lasten- ja kansanlauluja ympäri maailmaa.

Tapahtumassa pääsi tutustumaan myös sirkuksen maailmaan Circus Simonin sirkusesityksessä ja testaamaan itsekin, miltä tuntuisi olla sirkustaiteilija. Tarjolla oli myös monenmoista taidetta, työpajoja, tanssia, teatteria ja paljon muuta hauskaa!

Yhdistyksien ja muiden toimijoiden esittelypisteet sijaitsivat Laikun luentosalissa ja siellä riitti vilinää koko päivän. Myös me Hengaamosta olimme kertomassa mistä Hengaamossa on kyse ja mitä kaikkea Hengaamossa tapahtuu. Pisteelle sai myös pysähtyä maalaamaan itselleen kiven ja päivän aikana syntyikin moni upeita kivimaalauksia! Näitä taideteoksia pääset ihailemaan alla.

Kiitos Tampereen kaupunkikulttuuriyksikölle monipuolisesta ja hyväntuulisesta tapahtumasta!

Tiia