Laikkuun mahtuu koko maailma 9.6 klo 13 – 17

Tervetuloa Laikkuun mahtuu koko maailma -tapahtumaan Kirjastonpuistoon ja Kulttuuritalo Laikkuun! (Puutarhakatu 1/ Keskustori 4, Tampere)

Tapahtumassa kulttuurit kohtaavat ja opimme toisistamme jotain uutta. Luvassa mm. musiikki- ja sirkusesityksiä Laikunlavalla, työpajoja, taidetta, näyttelyitä sekä eri toimijoiden esittäytymisiä puiston alueella.

Tämän vuoden esiintyjäkattauksessa Laikunlavalla päästään nauttimaan ikiaikaista joikua ja moderneja äänimaailmoja yhdistelevän Wimme & Rinne -duon, länsiafrikkalaista musiikkia esittävän Faso Kan -orkesterin, monikielisen Palago-duon sekä Circus Simonin esityksistä.

Kirjastonpuistossa tullaan näkemään myös Korento Artin sirkusteltta yllätyksineen ja päästään kokeilemaan sirkusvälineitä. Lisäksi puiston alueella järjestetään Somana ry:n ja Tampereen vastaanottokeskuksen yhteinen taidesymposium, johon kaikki tapahtuman vierailijat ovat tervetulleita osallistumaan ja taiteilemaan.

Tapahtuman juontaa Sean Ricks suomeksi ja englanniksi. Juonnot tulkataan viittomakielellä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tarkemmat tapahtuma- ja ohjelmatiedot löydät suomeksi täältä ja englanniksi täältä.

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö. Löydät Hengaamon esittelypisteen Laikunlavan tekonurmikentältä, nähdään siellä!

Ruut

Olen töissä Hengaamossa. Rakennan sitä sinulle ja perheellesi yhdessä toisten rakentajien kanssa. Perheessämme meillä on kultainennoutaja Alvar, joka saattaa kesken kävelylenkin vaikka istahtaa keskelle suojatietä.