Ladataan Tapahtumat

Hengaamon elämyksellinen TEATTERI TUTUKSI -ilta keskiviikkona 15.11.

15.11., 16:00–19:00

Ilmoittaudu teatterikierrokselle Tampereen Teatteriin tai piipahda Rullan työpajassa!

Lähde perheesi kanssa keskiviikkona 15.11. teatterikierrokselle klo 17-18 Tampereen Teatterin (Keskustori 2) kulisseihin tai vieraile Lastenkulttuurikeskus Rullan (Keskustori 4) nonstop-teatterityöpajassa klo 16-19 – tai tulkaa vaikka molempiin!

SOPII KAIKILLE: Tapahtuma sopii hyvin ensi kosketukseksi teatterin maailmaan. Teatterikierros ja työpaja on suunnattu alakouluikäisille perheineen, mutta kaikenikäiset sisarukset ovat myös tervetulleita. Lapset ovat tapahtumassa vanhempiensa vastuulla. Teatterikierrokselle tarvitaan ilmoittautuminen, työpajaan voi mennä oman aikataulunsa mukaisesti ja vaikka vain pelkästään. Ilta on kokonaan maksuton.

TEATTERIKIERROS: Teatterikierroksen aikana kurkistetaan Tampereen Teatterin päänäyttämön taakse mm. puvustoon ja lavastevarastoon sekä tutustutaan teatteriesityksen valmistamiseen. Kierroksella päästään myös itse sovittamaan teatteripäähineitä ja muita asusteita. Teatterikierroksella kuljetaan paljon portaikoissa. Koska teatterilla ei ole käytössä hissiä eri kerroksiin, eivät kierrokset valitettavasti sovi liikuntaesteisille. Kierroksen kieli on suomi. Teatterikierrokselle ilmoittautuneita varten Tampereen Teatterin pääovet ovat avoinna klo 16.45-17. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Lisätiedot teatterikierroksesta neili.koivuniemi@tampereenteatteri.fi

NONSTOP-TYÖPAJA: Tunnetilapaperinukke-taidepaja. Pajassa valmistetaan omat paperinukkehahmot, jotka voi liittää erilaisiin tunnemaisemiin ja joille voi valmistaa erilaisia tunnetiloja kuvastavia vaatteita ja rekvisiittaa. Omaa paperinukkeasi voit kokeilla myös varjoteatterissa. Työpaja on avoinna Lastenkulttuurikeskus Rullassa klo 16-19.

Ruut

Olen töissä Hengaamossa. Rakennan sitä sinulle ja perheellesi yhdessä toisten rakentajien kanssa. Perheessämme meillä on kultainennoutaja Alvar, joka saattaa kesken kävelylenkin vaikka istahtaa keskelle suojatietä.