Ladataan Tapahtumat

Hengaamon elämyksellinen TEATTERI TUTUKSI -ilta

13.12., 15:00–18:00

Teatteri-edesta

Hengaamon elämyksellinen TEATTERI TUTUKSI -ilta ke 13.12.
– ilmoittaudu teatterikierrokselle Tampereen Teatteriin tai piipahda Rullan työpajassa!

Lähde perheesi kanssa keskiviikkona 13.12. teatterikierrokselle klo 17-18 Tampereen Teatterin kulisseihin tai vieraile Lastenkulttuurikeskus Rullan nonstop-teatterityöpajassa klo 15-18 – tai tulkaa vaikka molempiin!

SOPII KAIKILLE: Tapahtuma sopii hyvin ensi kosketukseksi teatterin maailmaan. Teatterikierros ja työpaja on suunnattu alakouluikäisille perheineen, mutta kaikenikäiset sisarukset ovat myös tervetulleita. Lapset ovat tapahtumassa vanhempiensa vastuulla. Teatterikierrokselle tarvitaan ilmoittautuminen, työpajaan voi mennä oman aikataulunsa mukaisesti ja vaikka vain pelkästään. Ilta on kokonaan maksuton.

TEATTERIKIERROS: Teatterikierroksen aikana kurkistetaan Tampereen Teatterin päänäyttämön taakse mm. puvustoon ja lavastevarastoon sekä tutustutaan teatteriesityksen valmistamiseen. Kierroksella päästään myös itse sovittamaan teatteripäähineitä ja muita asusteita. Teatterikierroksella kuljetaan paljon portaikoissa. Koska teatterilla ei ole käytössä hissiä eri kerroksiin, eivät kierrokset valitettavasti sovi liikuntaesteisille. Kierroksen kieli on suomi. Teatterikierrokselle ilmoittautuneita varten Tampereen Teatterin pääovet ovat avoinna klo 16.45-17. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Lisätiedot teatterikierroksesta neili.koivuniemi@tampereenteatteri.fi

NONSTOP-TYÖPAJA: Paperikassista naamioteatteriksi. Taidepajassa tuunataan paperikasseista kokonaamioita. Naamiota pääsee muotoilemaan ja koristelemaan sekä keksimään naamiohahmolle persoonan. Onko hahmosi hassutteleva ilopilleri vaiko yrmeä mutrusuu? Pääset halutessasi myös kokeilemaan Rullan näyttämöllä, miten hahmosi liikkuu tai esittää erilaisia tunnetiloja. Työpaja on avoinna Lastenkulttuurikeskus Rullassa klo 15-18.

Lämpimästi tervetuloa teatterin maailmaan!

Tiia