Ladataan Tapahtumat
LMKM_kuva_2024 (1)

Tervetuloa Laikkuun mahtuu koko maailma -tapahtumaan Kirjastonpuistoon ja Kulttuuritalo Laikkuun! (Puutarhakatu 1/ Keskustori 4, Tampere)

Tapahtumassa kulttuurit kohtaavat ja opimme toisistamme jotain uutta. Luvassa mm. musiikki- ja sirkusesityksiä Laikunlavalla, työpajoja, taidetta, näyttelyitä sekä eri toimijoiden esittäytymisiä puiston alueella.

Tämän vuoden esiintyjäkattauksessa Laikunlavalla päästään nauttimaan ikiaikaista joikua ja moderneja äänimaailmoja yhdistelevän Wimme & Rinne -duon, länsiafrikkalaista musiikkia esittävän Faso Kan -orkesterin, monikielisen Palago-duon sekä Circus Simonin esityksistä.

Kirjastonpuistossa tullaan näkemään myös Korento Artin sirkusteltta yllätyksineen ja päästään kokeilemaan sirkusvälineitä. Lisäksi puiston alueella järjestetään Somana ry:n ja Tampereen vastaanottokeskuksen yhteinen taidesymposium, johon kaikki tapahtuman vierailijat ovat tervetulleita osallistumaan ja taiteilemaan.

Tapahtuman juontaa Sean Ricks suomeksi ja englanniksi. Juonnot tulkataan viittomakielellä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tarkemmat tapahtuma- ja ohjelmatiedot löydät suomeksi täältä ja englanniksi täältä.

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö. Löydät Hengaamon esittelypisteen Laikunlavan tekonurmikentältä, nähdään siellä!

Tiia