Ladataan Tapahtumat

Hengaamon elämyksellinen TEATTERI TUTUKSI -ilta 11.3.

11.3., 17:00–18:00

Näyttämön takana rajattu

Hengaamon elämyksellinen TEATTERI TUTUKSI -ilta maanantaina 11.3. – ilmoittaudu teatterikierrokselle Tampereen Teatteriin!

Lähde perheesi kanssa maanantaina 11.3. teatterikierrokselle klo 17-18 Tampereen Teatterin kulisseihin!

 

SOPII KAIKILLE: Tilaisuus sopii hyvin ensi kosketukseksi teatterin maailmaan. Teatterikierros on suunnattu alakouluikäisille perheineen, mutta kaikenikäiset sisarukset ovat myös tervetulleita. Lapset ovat tapahtumassa vanhempiensa vastuulla. Teatterikierrokselle tarvitaan ilmoittautuminen. Ilta on kokonaan maksuton.

 

TEATTERIKIERROS: Teatterikierroksen aikana kurkistetaan Tampereen Teatterin päänäyttämön taakse mm. puvustoon ja lavastevarastoon sekä tutustutaan teatteriesityksen valmistamiseen. Kierroksella päästään myös itse sovittamaan teatteripäähineitä ja muita asusteita. Teatterikierroksella kuljetaan paljon portaikoissa. Koska teatterilla ei ole käytössä hissiä eri kerroksiin, eivät kierrokset valitettavasti sovi liikuntaesteisille. Kierroksen kieli on suomi. Teatterikierrokselle ilmoittautuneita varten Tampereen Teatterin pääovet ovat avoinna klo 16.45-17. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Lisätiedot teatterikierroksesta neili.koivuniemi@tampereenteatteri.fi

 

Lämpimästi tervetuloa teatterin maailmaan!

Tiia